Oog voor elk individu

Groningen Beweegt is een community van communities. Waarbij bewoners elkaar gaan helpen om gezond en fit te worden.  Per wijk zetten wij een Community Developer in. De Community Developer is bekend met de sociale kaart, heeft een sportachtergrond en is goed in verbinden en opstarten. De community developer is ook in staat om in het begin zelf een beweeggroep te begeleiden en op zoek te gaan naar geschikte mensen die dit kunnen overnemen en verduurzamen.

Hij of zij heeft oog voor elk individu en steekt in op de inzet van trainers en vrijwilligers. Groningen Beweegt creëert de voorwaarden voor een fijne groep, met een veilig klimaat. Wij werken samen met relevante partners, zoals fysiotherapeuten, sportverenigingen of het WIJ-team.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan sporten en bewegen. Maar niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend. Wij helpen daarom om een beweeggroep te vinden of een beweeggroep op te zetten. 

Veilige, plezierige en duurzame beweeg- en leefstijlgroepen en activiteiten opzetten, waar bewoners aan een gezonde leefstijl kunnen werken. En sociale verbinding te creëren tussen bewoners en groepen onderling. Dat is het doel van een beweeggroep.

Scroll to Top